România în Schengen, vot politic comisia LIBE. Andi Cristea: Rămâne cum am vorbit, da?

Parlamentarii europeni au demonstrat încă o dată că atunci când este vorba despre România, deciziile se iau în funcție de orientarea politică a celor care votează și nu relaționat cu interesul țării sau al Uniunii Europene.

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreşedinte al comisiei de politică externă din Parlamentul European, a sesizat faptul că țările care se opun intrării României în Schengen sunt cele care au o majoritate parlamentară din Partidul Popular European. 

"Astăzi în Parlamentul European a fost votat rezoluția nonlegislativa LIBE pregătită de Președintele PES (nr. socialiștii europeni) Sergei Stanishev prin care PE cere aderarea RO și BG la Schengen. A trecut cu o largă majoritate. Interesant cine a votat contra sau s-a abținut. Toată delegația franceză PPE s-a opus. Câțiva germani PPE de la CSU Delegația Suedeză PPE s-a opus dar și colegii olandezi din toate grupurile. Rămâne cum am vorbit, da? PS. Olandezii din ALDE de la D66, adica toți 3, sunt singurii care au votat pentru" , a scris Andi Cristea, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel