România-Finlanda. Trafic restricționat în Capitală. Vezi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restricţionat, gradual, în zona stadionului "Arena Naţională" din Capitală, joi, pentru a fluidiza accesul spectatorilor la meciul de fotbal ROMÂNIA-FINALNDA, care se va disputa cu începere de la ora 21:45.

Traficul rutier va fi restricţionat, gradual, la nevoie, pe strada Tony Bulandra, cu excepţia autobuzelor, troleibuzelor şi tramvaielor RATB, până la terminarea partidei şi la plecarea suporterilor de pe stadion, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Circulaţia va fi restricţionată gradual, la nevoie, şi pe Bd. Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi intrarea în Stadionul "Naţional Arena", cu excepţia mijloacelor RATB, pe banda I de pe Bd. Basarabia, sensul dinspre Bd. Chişinău către Piaţa Hurmuzachi, pe strada Vatra Luminoasă, de la intersecţia cu stradaTony Bulandra, până la intersecţia cu Bd. Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor RATB, precum şi pe strada Maior Coravu, inclusiv străzile dinspre strada Vatra Luminoasă.

De asemenea, traficul pe strada Vasile Şerbănică, pe tronsonul cuprins între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, va fi restricţionat de la ora 15.00.

La finalul meciului vor fi restricţii de circulaţie, gradual, pe Bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bd. Chişinău, pe strada Maior Coravu şi pe Bd. Pierre de Coubertin.

Rute ocolitoare

Şoferii pot circula, în timpul restricţiilor de trafic, pe rutele ocolitoare Şoseaua Mihai Bravu - Şoseaua Iancului - Şoseaua Pantelimon, Bd. Unirii - Bd. Decebal - Şoseaua Mihai Bravu - strada Baba Novac - Bd. Nicolae Grigorescu - Bd. Basarabia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

De asemenea, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a prelungit, joi, programul de circulaţie pe liniile de tramvaie 1, 40, 56, liniile de troleibuze 86 şi 90, precum şi pe liniile de autobuze 101, 102, 104, 133, 311, 330 şi 335, toate făcând legătura cu zona centrală şi cu staţiile de metrou. Acestea se vor afla în trafic până când vor pleca ultimii spectatori de la Arena Naţională.

Şi la metrou va fi, joi, program prelungit. Metrorex a anunțat, miercuri, că va prelungi, joi, cu două ore programul trenurilor de metrou, pentru a veni în sprijinul suporterilor care vor fi prezenți pe Arena Națională, la meciul România-Finlanda. Ultimele trenuri vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.45, pe liniile M1 (Dristor - Pantelimon), M2 (Pipera - Berceni), M3 (Preciziei - Anghel Saligny) şi M4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu). Intervalul de circulație va fi de aproximativ 10-12 minute.

Meciul România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel