ROMÂNIA - FINLANDA: Probleme cu biletele comandate online! Anunțul FRF pentru suporteri

ROMÂNIA - FINLANDA. Meciul România - Finlanda, din preliminariile pentru EURO 2016, se va disputa cu spectatori, iar interesul fanilor ”tricolori” pentru meciul de pe Arena Națională este uriaș. Suporterii au luat cu asalt casele de bilete și au stat la cozi până la ore târzii în noapte, însă au fost și multi fani care și-au comandat tichete online.

ROMÂNIA - FINLANDA. Dat fiind numărul uriaș de solicitări de bilete într-un timp foarte scurt, sistemul informatic de suport pentru ticketing dedicat achiziției online a picat ieri, în jurul orei prânzului, iar cei care și-au comandat bilete se tem că nu vot apuca să intre în posesia lor.

ROMÂNIA - FINLANDA. În aceste condiții, astăzi au sosit pe adresa FRF foarte multe sesizări privind mail-urile cu bilete online. Motivul: fanii au făcut plata online, însă nu au primit din partea Federației mail-ul cu tichetul care trebuie printat.

ROMÂNIA - FINLANDA. FRF a dat însă asigurări că toți cei 15.000 de fani care au comandat online bilete vor intra în posesia lor până la miezul nopții, transmite gsp.ro: "Nu este vorba despre vreo problemă gravă. Îi asigurăm pe toți care au comandat online bilete că vor primi mail-ul în această seară, până la ora 00:00", a fost răspunsul oficialilor FRF cu privire la problemele invocate de fani.

[citeste si]

ROMÂNIA - FINLANDA. Meciul România - Finlanda se va disputa joi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Clasamentul Grupei F, cu două etape înainte de finalul preliminariilor:

1 Irlanda de Nord 8 5 2 1 12-6 17 puncte
2 ROMÂNIA 8 4 4 0 7-1 16 p.
3 Ungaria 8 3 4 1 6-4 13 p. 
4 Finlanda 8 3 1 4 7-8 10 p. 
5 Feroe 8 2 0 6 5-12 6 p.
6 Grecia 8 0 3 5 2-8 3 p.

ROMÂNIA - FINLANDA. La Campionatul European se califică direct primele două clasate din fiecare grupă, împreună cu echipa de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj. Celelalte opt ocupante ale locurilor 3 vor disputa un play-off în dublă manșă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel