EXCLUSIV  România, comparație SUA. Arhitectul Arsene: Are privilegii. E specială

Statuia Libertății, Statele Unite
Statuia Libertății, Statele Unite

Arhitectul Vladimir Arsene, celebru în Statele Unite și România, a vorbit, în exclusivitate, la DCNews, despre diferențele dintre arhitectura românească și cea americană.

Vladimir Arsene este de părere că arhitectura românească, în anumite aspecte, nu diferă de arhitectura din Statele Unite. Mai mult decât atât, arhitectura din România are parte de privilegii și este considerată specială și apropiată de construcțiile occidentale.

Situația arhitecturii românești, ansamblul economiei, aspectului cultural general, aspectului general al dezvoltării României are o situație privilegiată, paradoxală și specială. Este unul din domeniile în care decalajul față de Occident este cel mai mic. Vorbind de Statele Unite, sunt anumite aspecte în care nu este nicio diferență. Sunt arhitecți deosebit de talentați. O industrie de construcții care în peisajul românesc este totuși destul de avansată și dezvoltată. Cu toate că mâna de lucru lipsește pentru că marii muncitori sunt plecați în străinătate, se produc clădiri de o calitate deosebită.

Am avut mulți invitați, toți au aceeași remarcă: este o piață foarte vie, avansată, contemporană și foarte aproape de construcțiile occidentale., a declara Vladimir.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel