EXCLUSIV  România, cele mai multe modele de videochat. Mirela Vaida, IRONIE pentru CNA. "E realitatea. Lucrurile sunt grave"

Mirela Vaida a vorbit despre ce subiect nu ar aborda niciodată în emisiunile ei, în exclusivitate pentru DC NEWS. În plus, a scos în evidență o problemă majoră a României, o realitate pe care nimeni nu vrea să o vadă.

Într-o lume și într-o țară cu probleme mult mai grave, Mirela Vaida și emisiunea "Acces Direct" sunt aspru criticate de populație, din cauza serialului "Vulpița". Întrebată care este subiectul pe care nu l-ar aborda niciodată în emisiunile ei, Mirela Vaida a scos în evidență o realitate dură, despre care nimeni nu vrea să vorbească. 

"Atât timp când un subiect există, în viața noastră de zi cu zi, nu am cum să spun că nu-l abordez. Băi, dar dacă el este o realitate care se întâmplă, eu nu am de ce să cenzurez o astfel de discuție. O discut cu toată asumarea, cu toată grija, cu toată resonsabilitatea, dar... hai să vorbim despre videochat. Voi știți că suntem țara cu cele mai multe modele de videochat din lume? Peste 100 de mii de modele, dar astea 100 de mii cred că la modul oficial, că neoficial eu cred că în căminele studențești, să mă Ferească Dumnezeu, eu cred că e plin.

De asta spun că vorbim de educație, vorbim de ceea ce ar trebui să facă Ministerul Educației, vorbim despre faptul că noi suntem la limita sărăciei și că fetele astea, neavând din ce să trăiască prin facultăți sau pe la ele pe acasă, se duc și de prostituează, se duc să facă videochat și-și mint părinții că stau și studiază în sesiune. Lucrurile sunt grave", a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Cum altfel să le spunem părinților să aibă grijă de copiii lor

"Deci dacă eu am de tratat astăzi subiectul despre videochat și zic: "Nu, este sub demnitatea mea. Da, Mirela, dar sunt 100 de mii de modele în România". Păi eu mă sperii în momentul ăla, pentru că îmi dau seama că este o realitate pe care nu vrem să o vedem și nu vrem să o discutăm. "Aaaa, stați că afectați minorul", o să-mi spună CNA-ul. Păi îl afectăm, dar foarte multe minore fac videochat, cum le spunem părinților să aibă grijă de copiii lor dacă noi nu tratăm acest subiect la televizor. Unde să-l tratăm? Că-l tratăm, dar unde?! Care este rolul informativ al unei emisiuni și educativ? Care este, dacă tu nu mă lași să vorbesc despre realitate? Deci vorbim despre orice, atât timp cât această realitate se întâmplă și ea poate deveni periculoasă", a completat aceasta.

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel