EXCLUSIV  România, blocată prin PNRR. Ben Oni Ardelean: Ghinea şi-a făcut cărţile, iar mulți nu au citit documentul

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Beni Oni Ardelean arată cu degetul spre Cristian Ghinea și "gașca ce decidea lucrurile" în USR pentru închiderea minelor și termocentralelor pe cărbune.

EXCLUSIV  Exploatarea cărbunelui, în România NU, în Germania DA. Ben Oni Ardelean: S-a negociat în genunchi. Trebuie să urmărim binele oamenilor înaintea unor facilități de la Bruxelles

"Eu tot nu m-am lămurit cu chestiunea asta. Nemţii, care îşi închid centralele nucleare, deschid cărbunele într-o veselie, în momentul ăsta, la suprafaţă - lignitul este exploatare de suprafaţă. RWE, care deţinea şi suprafețele de minele şi parcurile eoliene, a zis "dăm jos parcul eolian". Ieşise şi din perioada de subvenționare. A meritat să scoată parcul eolian, să dea drumul la cărbune. Noi nu putem să facem asta şi este incredibil. Spuneţi că Ghinea. Dar era singur în guvernul acela? Nu eraţi parteneri la guvernare?", a spus Răzvan Dumitrescu, în emisiunea Ce se întâmplă de la DCNews TV.

"Ghinea şi-a făcut cărţile aşa cum a ştiut el"

"Eu am fost un anti-USR-ist de la început, declarat, fără discuţii, din 2016. Ghinea, cu Cioloș, cu Voiculesu au avut o gașcă ce decidea lucrurile în partid şi bineînţeles că i-a dat mână liberă. Pe nebăgare de seamă, din punctul meu de vedere, şi nu vreau să îi acuz pe Cîțu și pe Ludovic, Ghinea şi-a făcut cărţile aşa cum a ştiut el şi bineînțeles că, probabil, mulţi nu au citit acel document, până când am ajuns să îl citim încă o dată.... Eu nu zic că nu l-au citit ca şi lectură. Eu cred că nu şi-au dat seama de ceea ce se întâmplă din punct de vedere al demersurilor care sunt aprobate", a spus Ben Oni Ardelean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel