ROMÂNIA ARABIC ALUMNI. CNMR, proiect uriaș cu ambasadorii din Orientului Mijlociu și Africa de Nord

Irina Constantin / 11 noi 2017 / 17:34 Salveaza PDF Comentarii
Sursă:www.amelie.ro
Sursă:www.amelie.ro

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR, s-a întâlnit cu ambasadorii și diplomații acreditați la București, care reprezintă spațiul Orientului Mijlociu. 

Ei au stabilit ”cel mai ambițios proiect educațional, social și economic” de punere laolaltă a întregii comunități de decidenți, cercetători, medici, oameni de afaceri, etc. din aceste țări, care vorbesc limba română și și-au efectuat studiile la universități românești.

"ROMÂNIA ARABIC ALUMNI" este proiectul care poate readuce România pe harta economică, politică, educațională, în tări unde la nivelul cel mai înalt de decizie se vorbește românește și este impregnată cultura și amintirile României.

[citeste si]

”Este momentul să facem pași importanți în deschiderea societății românești, față de potențialul fantastic al acestor țări și să fructificăm experiența zecilor de mii de foști sau actuali studenți, pe o piață unde România este cu adevărat competitivă din perspectiva preț/calitate, dar și dintr-o altă perspectivă, aceea a încrederii foarte mari a cetățenilor și decidenților din aceste țări, în brand-ul construit cu greu, denumit ROMÂNIA.”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +12    Negative: -4

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1