ROMÂNIA ARABIC ALUMNI. CNMR, proiect uriaș cu ambasadorii din Orientului Mijlociu și Africa de Nord

Sursă:www.amelie.ro
Sursă:www.amelie.ro

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR, s-a întâlnit cu ambasadorii și diplomații acreditați la București, care reprezintă spațiul Orientului Mijlociu. 

Ei au stabilit ”cel mai ambițios proiect educațional, social și economic” de punere laolaltă a întregii comunități de decidenți, cercetători, medici, oameni de afaceri, etc. din aceste țări, care vorbesc limba română și și-au efectuat studiile la universități românești.

"ROMÂNIA ARABIC ALUMNI" este proiectul care poate readuce România pe harta economică, politică, educațională, în tări unde la nivelul cel mai înalt de decizie se vorbește românește și este impregnată cultura și amintirile României.

[citeste si]

”Este momentul să facem pași importanți în deschiderea societății românești, față de potențialul fantastic al acestor țări și să fructificăm experiența zecilor de mii de foști sau actuali studenți, pe o piață unde România este cu adevărat competitivă din perspectiva preț/calitate, dar și dintr-o altă perspectivă, aceea a încrederii foarte mari a cetățenilor și decidenților din aceste țări, în brand-ul construit cu greu, denumit ROMÂNIA.”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel