EXCLUSIV  România actorului Alex Bogdan din 2024: Doamne, aș putea să scriu zece pagini la capitolul ăsta. Pare cam utopic, dar eu încă sper

Alex Bogdan Facebook
Alex Bogdan Facebook

Actorul Alex Bogdan, care îl interpretează pe Iustin în filmul Tati Part-Time, ne-a vorbit despre cum vrea să arate România din 2024.

Întrebat cum vede România din 2024, cum arată România în care ar vrea să trăiască de la anul, actorul Alex Bogdan ne-a spus:

„Doamne, aș putea să scriu zece pagini la capitolul ăsta. Aș începe cu educația și bunul simț. Mi-ar plăcea să-i văd pe oamenii care populează această țară mai echilibrați. Mai calmi, mai atenți cu ceilalți oameni. E foarte multă ura și agresivitate acum în România. Cel puțin asta simt eu când merg pe jos prin București. Pare că oamenii nu mai au răbdare pentru nimic și văd doar ce e în fața lor. Aș da orice să ne mai oprim din când în când, să fim mult mai blânzi unii cu alții, să înțelegem că toți trecem prin chestii și că problema mea nu e mai importantă ca a ta. Să ne dăm spațiu, să fim buni și să avem răbdare. Pare cam utopic, dar eu încă sper”.

Dacă ar fi ministrul Culturii, care ar fi primele trei lucruri pe care le-ar schimba pentru actori?

„As crește bugetele teatrelor, aș schimba niste legi prăfuite antice și de demult și as face un proiect pe termen mediu și lung în care aș apropia cât mai mult cultura de cetățeni, prin extrem de multe proiecte”, a mai zis actorul pentru DC News.

Care a fost cel mai greu moment din carieră de până acum?

„Nu am avut momente grele, doar mici deraieri de la ce eram menit să fac. Acum sunt focusat și extrem de precis în ce mi-e destinat să fac în meseria asta”, ne-a mai zis Alex Bogdan.

Pe Alex Bogdan îl veți putea vedea din 2 ianuarie 2024 în toate cinematografele. Filmul Tati Part-Time, cu Eva Maria Măruță și Alex Bogdan, va avea premiera pe 2 ianuarie 2024.

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a făcut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de opt ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time". Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

Aflăm din 2 ianuarie 2024.

Actorul Alex Bogdan a vorbit pentru DC News despre producţia Tati Part-Time care va fi lansată, în toate cinematografele din ţară, la începutul anului viitor.

Vedeți aici detalii - https://www.dcnews.ro/tati-part-time-alex-bogdan-faza-tare-la-filmari-cu-eva-si-catalin-maruta-am-primit-un-telefon-ce-a-urmat-incremeniti-de-groaza-nu-reuseam-sa-ne-dam-seama-daca-e-vis-sau-realitate-video_943426.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel