România - Finlanda. Informaţie de ultimă oră din tabăra tricolorilor

Echipa Națională
Echipa Națională

Doi jucători importanţi pentru echipa naţională vor rata partida amicală cu Finlanda.

Doi jucători importanţi ai echipei naţionale a României vor rata duelul cu Finlanda care va avea loc marţi, la Ploieşti. Este vorba despre mijlocaşii Nicolae Stanciu şi Tudor Băluţă, a anunţat site-ul Federaţiei Române de Fotbal. 

Cei doi jucători au părăsit lotul primei reprezentative, după meciul amical disputat joi împotriva naţionalei statului Chile, câştigat cu scorul de 3-2 la Graz (Austria). 

La solicitarea clubului FC Viitorul, staff-ul tehnic al primei reprezentative i-a permis lui Tudor Băluţă să revină alături de clubul său pentru pregătirea finalei Ligii Elitelor U19, competiţie a cărei câştigătoare va oferi reprezentanta României în UEFA Youth League, cea mai prestigioasa competiţie continentală de juniori. Băluţă a debutat joi în naţionala de seniori a României la Graz. 

Nicolae Stanciu, autorul primului gol al tricolorilor în meciul cu Chile, a fost învoit iniţial de staff-ul tehnic timp de o zi, din motive personale, astfel încât acesta urma să părăsească lotul primei reprezentative după partida cu Chile şi să revină ulterior, pe 2 iunie, în cantonament. În meciul contra sud-americanilor, Stanciu a acuzat o suprasolicitare la nivelul inserţiei muşchilor aductori ai coapsei stângi, staff-ul medical luând decizia de a fi scos din programul echipei naţionale, pentru a nu risca apariţia unei leziuni la acest nivel.

România a învins, joi, Chile, cu 3-2

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Chile cu scorul de 3-2 (1-1), joi, într-un meci amical disputat pe stadionul Sportzentrum Graz-Weinzoedl din Graz (Austria). 

Tricolorii s-au impus după un joc bun în ultima jumătate de oră, prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (13), Ciprian Deac (66) şi Constantin Budescu (84), pentru sud-americani punctând Guillermo Maripan (32) şi Lorenzo Reyes (52). Succesul echipei antrenate de Cosmin Contra a fost facilitat şi de faptul că adversarii au evoluat timp de o oră în zece oameni. 

România va juca următorul meci amical cu Finlanda, marţi, de la ora 20,30, la Ploieşti. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel