EXCLUSIV  România - China, paralelă. Tudorache: Asta e diferenţa. Chirieac, replică

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei a acordat un interviu DC News în care a vorbit, printre altele, şi despre birocraţia şi legislaţia greoaie care întârzie exagerat de mult proiectele de investiţii. 

Invitat la interviurile DC News, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a făcut o paralelă dureroasă între China şi România şi ce se întâmplă în cele două ţări în aceeaşi perioadă de timp: la noi durează un an şi jumătate să obţii toate documentele şi avizele necesare unei lucrări minore, în timp ce China construieşte de la zero un pod de zeci de kilometri. 

Daniel Tudorache, referindu-se la proiectul redeschiderii drumului prin pădure care să asigure accesul în şi din cartierul Greenfield a declarat: "La noi, aceste licitaţii durează, nu se fac ca în China. Ei reuşesc ca, într-un an şi jumătate, să facă un pod de 54 de kilometri peste mare, iar eu, primul demers pentru deschiderea drumului spre cartierul Greenfield prin pădure, în lungime de numai 300 de metri, l-am făcut acum un an şi jumătate. Deci eu stau un an şi jumătate să pot deschide un drum pe când chinezii într-un an şi jumătate fac un pod de 54 de kilometri peste mare. Asta e diferenţa între România şi altă ţară. Avem bani, însă acest lucru se întâmplă din cauza legilor proaste." 

"Să aducem nişte chinezi în Parlamentul României, în Guvern...", a replicat Bogdan Chirieac, moderatorul emisiunii.

"De muncit muncim şi noi la fel de bine. Problema e că la noi legile ne blochează şi te întrebi de ce muncim noi atât de greu? Pentru că legile sunt proaste", a conchis primarul Daniel Tudorache.

Urmăreşte, aici, dialogul dintre Bogdan Chirieac şi Daniel Tudorache pe acest subiect:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel