Români înghesuiţi pe aeroportul din Cluj. Val Vâlcu: Suntem pe o navă în furtună, cu toţii

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat cine ar trebui tras la răspundere după imaginile cu românii înghesuiţi pe aeroportul din Cluj, dar şi de ce situaţia nu ar trebui comparată cu mersul la slujba de Înviere. 

"Dacă s-au oprit la o benzinărie, la un restaurant de pe drum, orice, atunci este rău, iar firma care a organizat transportul trebuie să răspundă. Dar vreau să vă atrag atenţia că pe aeroportul din Cluj era mereu aglomeraţie, deci lucrurile sunt prost gestionate. Oamenii stăteau şi înainte ca în autogară pe vremea lui Ceauşescu.", a spus jurnalistul. 

Mersul la muncă nu este echivalent cu noaptea Învierii

Val Vâlcu a reacţionat după ce jurnalistul Ion Cristoiu a explicat că nu înţelege de ce sunt permise astfel de întâmplări, dar mersul la Înviere este interzis. 

"Nu aş merge atât de departe încât să pun în opoziţie noaptea Învierii cu mersul la muncă. Marinarii nu se duceau la Înviere şi asta nu îi făcea mai puţin credincioşi. Suntem pe o navă în furtună, cu toţii. Fiecare rămâne în casă şi se gândeşte la credinţă, dar e rău în principal pentru vârstnici să meargă la biserică acum. Cei vulnerabili să stea în casă, noi ceilalţi să le ducem sacoşa cu mâncare la uşă. E greşit pentru ei să meargă la slujbă. E o situaţie specială şi cred că Patriarhul va da un mesaj clar în acest sens pentru 2020", a declarat Val Vâlcu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel