Olanda: Români arestați. Polițiștii, șocați de descoperirea făcută

Doi români au fost arestați în Olanda pentru furt de telefoane. Polițiștii au fost șocați ce au descoperit după reținere.

Polițiștii olandezi au reținut un cuplu de români de 28 și respectiv 33 de ani, specializat în furtul de telefoane mobile scumpe. Potrivit informațiilor oferite presei, cei doi au fost imobilizați de către agenții de Securitate, notează stiridiaspora.com. 

Cei doi tocmai ce au furat un telefon iPhone dintr-un magazin de specialitate. Reținerea celor doi a fost posibilă după ce anterior au mai furat încă un telefon iPhone dintr-un magazin aparținând aceluiași lanț, în Groningen.

Cuplul a fost prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere

Angajații au sesizat dispariția telefonului și cu ajutorul camerelor de supraveghere au reușit să identifice cuplul de români. Ulterior au trimis imaginile cu cei doi suspecți magazinelor din lanț pentru a putea fi recunoscuți în situația în care cei doi se reîntorc.

În momentul în care românii au intrat în magazinul situat în centrul comercial Maagjesbolwerk, angajații i-au urmărit cu atenție, au observat că au sustras un alt mobil iPhone și au alertat agenții de pază.

Odată reținuți, polițiștii au fost șocați să constate că cei doi veniseră la furat cu un copil de numai două luni pe care îl abandonaseră în mașina parcată în apropierea centrului de cumpărături. Micuțul a fost imediat încredințat serviciului de protecția copilului care l-a plasat în regim de urgență într-o familie adoptivă.

[citestes si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel