Româncă, SCANDAL în AVION. A fost chemată poliția, avionul a decolat cu întârziere

O româncă a făcut un scandal monstru într-un avion ce urma să ajungă în Italia. 

Avionul nu a decolat, a fost chemată poliția pentru pasagera ce era foarte supărată pentru că nu a fost lăsată să meargă la toaletă chiar înainte ca avionul să decoleze. 

Sorin Stoicescu, fost șef al Direcției Aviație Civilă, a spus, la Antena 3, în emisiunea ”News Magazine”, că s-a procedat foarte bine în această situație, în contextul în care pasagera continua să fie violentă. 

”Pilotul comandat a procedat coresc, a întrerupt decolarea și a chemat poliția. Dacă scandalul ar fi continuat în timpul zborului, s-ar fi amplificat și ar fi condus la obligația comandantului, potrivit procedurii, să aterizeze pe primul aeroport ca să rezolve situația. Așa, au întârziat aproape o oră, imputabilă acestei pasagere și se vor lua măsurile care se impun. Biletul de călătorie este un act între companie și pasager, pe spatele biletului sunt scrise obligațiile pasagerului. În fața justiției, nimeni nu te întreabă dacă ai știut să citești, ți se aplică. Însoțitorii de zbor au reacția de a acționa cu înțelegere, dar și cu fermitate, încearcă cu politețe, cu sfaturi ca să liniștească asemenea comportări, când nu reușesc, încearcă cu fermitate, dacă persoana este violentă, comandantul de bord ia măsurile conform procedurii. Dacă este în zbor, aterizează pe primul aeroport, dacă este la sol, cum a fost de data aceasta, întrerupe procedura de decolare și cheamă poliția în aeronavă.”, a precizat Sorin Stoicescu. Acesta a mai precizat că ”dacă pasagerul e obligat să călătorească, există o escortă specializată care-i împiedică să treacă la acțiuni neașteptate și, dacă sunt mai mulți, trebuie să fie și un medic care să poate să le dea tranchilizante”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel