Româncă, mamă, bătută cu bestialitate în Anglia. Motiv incredibil

Zece tineri au bătut cu bestialitate o româncă de 34 de ani. 

Anca, care pe Facebook este găsită ca ”Anca Si Piticii”, a fost bătută de un grup de zece tineri. Motivul este că tinerii au crezut că Anca este din Polonia. 

Anca a fost pusă la pământ și bătută de grupul de tineri în timp ce copiii săi erau în casă și dormeau. Femeia mersese să ia câteva lucruri din mașină, în momentul în care a avut loc atacul din motive rasiale. ”C...ă poloneză, meriți o lecție”, i-au spus cei care au bătut-o. 

(w670)

(w670)

(w670)

Femeia a fost bătută în Balby, lângă Doncaster. 

”M-au vazut si m-au injurat. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii. Au inceput sa urle si mai tare si una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus sa faca liniste sau chem politia. Atunci au luat foc si au sarit pe mine. Nici un vecin nu a iesit. Au spart gardul si masina unei prietene care si-a lasat masina la mine pe drive. Am reusit sa intru in casa si sa sun politia, timp in care bateau cu picioarele in usa mea. Dupa un timp s-a facut liniste si i-am vazut urcandu-se 3 dintre ei intr-un SUV negru si restul au fugit pe stradute. Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore si politia nu a aparut. Au sunat dupa 24 ore sa imi spuna ca sunt ocupati pe timpul weekend-ului si ca sapt viitoare o sa ma sune un ofiter sa imi ia o declaratie telefonica. Apoi sa mai astept cateva zile un ofiter disponibil sa imi ia si o declaratie scrisa. Cu alte cuvinte: politia nu se implica, mai ales ca sunt minori.” a scris ea pe Facebook. 

Cazul româncei a ajuns în Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel