Româncă logodită cu un englez, convinsă de el să revină în țară, după 14 ani în UK: "A insistat să ne mutăm. Sunt mult mai conştientă de riscuri"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Georgiana, o tânără care a plecat în Marea Britanie pentru a urma facultatea acum 14 ani şi s-a stabilit acolo, se pregăteşte să se întoarcă în România cu logodnicul ei englez, care are o pasiune puternică pentru ţara noastră.

"Locuiesc în UK de la terminarea liceului şi sunt logodită cu un englez ce este înnebunit după România. Timp de patru ani şi jumătate, a insistat să ne mutam acasă, dar eu nu m-am simţit pregătită pentru un astfel pas. Faţă de septembrie 2009 când am plecat în afară, sunt mult mai conştientă de riscuri şi de nivelul de complexitate a unei asemenea tranziţii, ceea ce m-a şi oprit din a mă gândi la asta cu seriozitate", a scris Georgiana pe grupul "Mutaţi la ţară - Viaţa fără ceas".

Georgiana a solicitat sfaturi cu privire la achiziţionarea unui teren şi construirea casei, iar postarea ei a generat sute de comentarii în doar două ore pe grupul dedicat oamenilor care s-au mutat la ţară.

Revenire în România, după 26 de ani în America

Unul dintre comentariile încurajatoare a venit de la cineva care a făcut aceeaşi schimbare după 26 de ani în America şi a subliniat că este foarte fericit că a luat această decizie. Acesta a menţionat că şi-au construit o casă solidă din cărămizi cu izolaţie.

Un alt membru al grupului a propus ca cei interesaţi să se uite la administraţiile locale şi primarii care fac eforturi pentru a atrage familiile înapoi în ţară, scrie Rador, citând ziarulromanesc.net. Un alt internaut a sugerat închirierea unei locuinţe pentru a testa apa şi a vedea dacă se potriveşte mediului, menţinându-şi totuşi opţiunea de a reveni în Marea Britanie dacă este necesar.

Georgiana şi logodnicul ei iau în considerare cu seriozitate mutarea în România şi caută sfaturi şi idei pentru o tranziţie lină şi de succes.

Vezi și: Românii plecați în străinătate vor ca România doar să îi sprijine în deciziile pe care le iau, fie că vor să rămână în străinătate, fie ca vor să se întoarcă în țară

Cea mai mare întoarcere în țară, din ultimii 30 de ani. Specialiștii revin acasă. ”Este mai bine, salariile au crescut”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel