Româncă înjunghiată la Roma. Niciun trecător nu a intervenit

Carabinieri
Carabinieri

O româncă de 50 de ani a fost înjunghiată de fostul ei partener de viaţă pe Via Vigna Stelluti din Roma, Italia. Bărbatul de 40 de ani a vrut să-i taie gâtul, respectiv să o ucidă, însă femeia s-a ferit şi s-a ales doar cu o tăietură urâtă la nivelul nasului, scrie observator.tv. 

Conform Il Messaggero, bărbatul, care este recidivist, a vrut să se răzbune pe femeie pentru că aceasta a renunţat la relaţie după ce el a intrat la închisoare.

Dramatic este faptul că românca a solicitat ajutorul mai multor afacerişti din zonă pentru a se baricada într-unul dintre magazinele lor, însă nimeni nu a intervenit în favoarea ei.

Inclusiv anchetatorii care au preluat cazul s-au declarat îngrijoraţi de situaţie, precizând că s-au găsit pete de sânge ale femeii pe geamurile mai multor magazine unde ea a cerut ajutor. Suspectul a scăpat şi este căutat în întreaga Italie. Înainte să se facă nevăzut el i-ar fi spus victimei că i-a ucis deja fiica.

Românca de 50 de ani a fost internată la spital şi operată la nas. Viaţa nu îi este pusă în pericol, dar are nevoie de cel puţin 20 de zile de spitalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel