Româncă din Italia, în stare gravă după ce casa în care locuia a luat foc

Incendiu. FOTO: ISU Bihor
Incendiu. FOTO: ISU Bihor

O tânără în vârstă de 21 de ani, originară din România dar care locuieşte în Italia, se zbate între viaţă şi moarte la un spital din Catania, după ce casa în care locuia a luat foc din cauza bradului de Crăciun. 

Drama tinerei românce a început duminică, 8 decembrie 2019, în comuna Motta Sant'Anastasia din Catania.

În jurul orei 13.00, casa în care tânăra româncă locuia cu familia ei a luat foc. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la bradul de Crăciun, din cauza unui scurtcircuit la beculeţe, scrie observator.tv. Vecinii au fost cei care au dat alarma, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale pompierilor.

A intrat să îşi salveze mama, deşi femeia ieşise din casă

Tânăra româncă în vârstă de 21 de ani a ieşit în siguranţă din casă, însă a început să îşi caute mama. Totuşi, mama tinerei era în siguranţă şi reuşise să iasă din casă.

Pompierii au intrat în casa cuprinsă de flăcări şi au salvat-o pe tânăra româncă, însă aceasta avea arsuri grave pe 90% din suprafaţa corpului, fiind transportată în stare critică cu un elicopter la spitalul Canizzaro.

Potrivit catania.meridionews.it, pompierii au reuşit să stingă incendiul abia la ora 02.00, în noaptea de duminică spre luni. Alte două persoane, un tată şi fiul său, cel mai probabil rude cu tânăra româncă şi mama sa, au suferit arsuri la mâini şi au ajuns la spital, însă ulterior au fost externaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel