Româncă de 20 de ani, sfâșiată de cancer. Cum arată după un tratament agresiv

Alexa este o fată în vârstă de 20 de ani care -  în ciuda greutăților pe care le-a avut - nu a încetat să zâmbească.

De un an de zile se lupta cu o boală cumplită, neoplasm ovarian stadiul IIIB -  cancer. Zilele trecereau, iar tânăra a fost nevoită să renunțe la tot ce face un om de vârsta ei și să înfrunte un adevăr mult prea dureros. Nu a abandonat. A găsit puterea să meargă mai departe și a suportat două operații complicate, urmate de mai multe cure de citostatice.

La citirea RMN-ului efectuat după terminarea tratamentului, vestea proasta a venit ca un trăsnet: boala recidivează, fiind vorba despre un cancer agresiv, care se extinde cu rapiditate. Vestea bună este că există o șansă: la clinica MD Anderson, Texas, USA. Costurile tratamentului depășesc posibilitățile materiale ale familiei și prietenilor. În prezent, tânăra a făcut un apel la oamenii cu inimă mare și spune că orice ajutor o poate salva.

"Mă numesc Lăutaru Nicoleta Alexandra și am 20 de ani. La numai 19 ani, în februarie 2013, în urma unui consult, am ajuns de urgență la spital, unde am fost operată și diagnosticată cu cancer. La nici o lună a urmat a doua operație, în care mi-au fost îndepărtate tumorile (cancerul fiind foarte extins). Au urmat 6 cure de citostatice până în luna august. La citirea RMN-ului efectuat ulterior tratamentului, vestea proastă a venit: boala recidivează, este un cancer agresiv, care se extinde repede. În urma sfaturilor medicilor specialiși, vestea bună este că există o șansă: la clinica MD Anderson, Texas, USA.

Pentru început, după răspunsul venit din partea clinicii, am nevoie de 16.800$ (mai mult sau mai puțin), care acoperă doar consultul, investigațiile și schema de tratament. În funcție de asta, vom primi și costurile tratamentului necesar.

Pentru că trebuie să plec cât mai repede, deoarece boala avansează rapid, am nevoie de ajutorul vostru moral și financiar. Costurile investigațiilor și ale tratamentului depășesc posibilitățile materiale ale prietenilor și familiei, iar în acest moment viața mea depinde de bani. Orice ajutor, oricât de mic, mă poate ajuta să depășesc această etapă. Vă mulțumesc pentru sfaturi și donații și am speranța că doar cu ajutorul vostru, al tuturor, voi reuși", a scris tânăra pe blogul personal.

Raiffeisen Bank – Ron - RO82 RZBR 0000 0600 1490 6847 Titular - Lautaru Nicoleta Alexandra Raiffeisen Bank - Euro - RO17 RZBR 0000 0600 1490 6853 Titular - Lautaru Nicoleta Alexandra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel