Româncă, atacată și stropită cu acid pe o stradă din Roma

Româncă, atacată și stropită cu acid pe o stradă din Roma / Foto: Pixabay
Româncă, atacată și stropită cu acid pe o stradă din Roma / Foto: Pixabay

O româncă a fost atacată și stropită cu acid pe față, în Italia.

O româncă stabilită în Italia a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacată cu acid, vineri, pe o stradă de la periferia Romei, scrie Reppublica.it. Femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Umberto Primo din Roma, fiind în pericol de moarte. Starea sa de sănătate este una critică, potrivit medicilor. Femeia, în vârstă de 38 de ani, și-a amintit doar că a fost bătută, iar mai apoi a simțit durerea provocată de substanța care i-a corodat pielea. 

Se pare că atacul a avut loc la primele ore ale dimineții, moment în care nu era nimeni în jur care să-l fi văzut pe agresor. De asemenea, în zona în care a avut loc atacul nu există camere de supraveghere. Polițiștii încearcă acum să îl găsească pe atacator. Oamenii legii presupun că este un bărbat cu care femeia se cunoaște. În acest caz, procurorul a deschis un dosar pentru vătămări corporale foarte grave și se ia în calcul varianta ca infracțiunea să fie încadrată ca tentativă de omor, asta pentru că anchetatorii sunt de părere că atacul ar putea fi unul planificat cu mai mult timp înainte.

O altă româncă și-a găsit sfârșitul în Italia, ucisă de iubit

Tot o româncă a fost ucisă în Italia de iubitul său, în urmă cu câteva zile. Ea a fost găsită moartă de oamenii legii în locuința sa de lângă oraşul Cagliari, Sardinia, după ce familia i-a alertat deoarece erau îngrijorați că femeia ar fi putut păți ceva rău. Ea nu le mai răspunsese la telefon de trei zile. Temerile acestora s-au adeverit. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în dormitor, luni, cu mai multe răni produse prin înjunghiere.

Femeia avea 50 de ani și locuia împreună cu iubitul ei, un italian în vârstă de 56 de ani. Bărbatul a fost arestat la câteva ore după ce oamenii legii au descoperit cadavrul, fiind principalul suspect. Poliţiştii l-au prins după ce i-au localizat telefonul mobil. Acesta avea mai multe leziuni pentru că ar fi încercat să se sinucidă, așa că a fost dus la spital. Pare că relația dintre cei doi nu era perfectă de mai mult timp. Potrivit vecinilor, cei doi se mutaseră împreună de câteva luni, dar se certau des. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel