Româncă arestată pe aeroportul din Atena. Avea sute de paşapoarte în bagaj

FOTO: https://www.airport-athens.com
FOTO: https://www.airport-athens.com

O româncă a fost arestată pe aeroportul din Atena după ce polițiștii de frontieră i-au găsit sute de pașapoarte în bagaj.

Autorităţile din Grecia au arestat o româncă pe aeroportul internaţional Eleftherios Venizelos din Atena, asupra căreia au fost găsite sute de documente de călătorie pe numele altor persoane, dintre care multe fuseseră înregistrate ca furate, relatează vineri agenţiile ANA şi dpa.

Poliţia aeroportului a descoperit în bagajul de mână al româncei în vârstă de 49 de ani şi care venise la Atena de la Bucureşti nu mai puţin de 401 paşapoarte şi acte de identitate emise de diferite ţări.

Femeia a fost acuzată, iar autoritățile au deschis o anchetă 

Femeia, care urmează să compară în faţa unui procuror la Atena, a fost acuzată de posesie ilegală de documente de călătorie aparţinând unor terţi, iar poliţia greacă, în colaborare cu autorităţile din străinătate, va continua cercetările cu privire la activităţile în care este implicată aceasta şi posibilii săi complici, menţionează ANA.

Poliţia din Grecia arestează aproape în fiecare zi migranţi care încearcă să plece în Europa occidentală de pe aeroporturi greceşti folosind paşapoarte false, aminteşte la rândul său agenţia dpa, care menţionează că, în urma confiscării acelor documente furate sau false aflate în posesia româncei arestate, a fost zădărnicită o operaţiune internaţională de trafic cu migranţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel