Român, ucis în Italia în timpul unui jaf

Un român care a fost prins la furat într-o vilă din Italia, la periferia oraşului Milano, a fost împuşcat mortal de proprietarul casei în care intrase prin efracţie.

Românul, în vârstă de 28 de ani, a fost prins la furat în cursul nopţii de luni spre marţi în localitatea Vaprio D'Adda, situată în provincia italiană Milano, scrie libertatea.ro.

Francesco Sicignano, un pensionar în vârstă de 65 de ani, trezit de zgomote suspecte, a luat o armă de foc pe care o procurase legal după ce fusese victim mai multor future şi, ieşit în holul propriei vile, a observat o persoană în întuneric şi a tras un foc de armă. Apoi a ieşit pe balcon şi a tras alte două focuri în aer, în contextul în care mai multe persoane fugeau din locuinţa sa.

Proprietarul casei a fost reţinut sub acuzaţia de crimă prin exces în legitimă apărare, o situaţie juridică ce stârneşte polemici în Italia, scrie Corriere della Sera. Partidul xenofob Liga Nordului îl susţine pe proprietarul Italian al vilei, susţinând că "hoţul a murit la locul de muncă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel