Român rănit Las Vegas. Luca Iclodean, primul mesaj pentru românii din țară

Luca Iclodean, românul rănit grav în atacul din Las Vegas, a ieșit de la terapie intensivă.

Acesta a transmis, prin intermediul Libertatea, un mesaj pentru românii din țară, care s-au gândit la el. „Mulțumesc tuturor din România că se roagă pentru mine. M-a ajutat foarte mult, m-am recuperat repede și acum mă simt mult mai bine. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc", a declarat tânărul, care a mai spus că nu vrea să fie considerat un erou, aşa cum s-a zis despre el.

Lia Roberts, Consul onorific al României la Las Vegas, a ținut legătura cu autoritățile române. „Starea lui Luca e bună după operație, nu e nevoie să mai stea intubat. respiră normal, deși i-a fost afectat un plămân. Vă asigur că a avut parte de cele mai bune condiții și de cel mai bun tratament", a declarat Lia Roberts pentru Libertatea.

Amintim că Luca Andrei Iclodean, în vârstă de 23 de ani, se numără printre cei răniți în atacul armat din Las Vegas, în care peste 50 de persoane au fost ucise.  

[citeste si]

De când a fost internat, Lenea Sampson l-a vizitat des. Fără aceasta, Luca probabil că ar fi decedat. ”Să-l văd cum își revine mă face să fac față acestei tragedii”, declarase tânăra, într-un interviu acordat postului de televiziune Fox 40.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel