Român, mort într-o secție de poliție din Spania

Un cetăţean român de 35 de ani a murit vineri în sediul poliţiei locale din San Pedro Alcántara, în regiunea spaniolă Málaga, relatează publicaţia de limba română Gazeta de Spania.

Românul se afla în secţia de poliţie pentru a da declaraţii, fără a fi reţinut, după ce în timpul unui control de rutină o patrulă a găsit asupra acestuia un cuţit ascuns în zona genitală.

La primele ore ale dimineţii de vineri, o patrulă a poliţiei locale a oprit un vehicul în care se aflau trei cetăţeni români, de 34, 35 şi 44 de ani.

După ce i-au legitimat, poliţiştii au constatat că unul dintre români este deosebit de agitat, aşa că l-au percheziţionat şi au constatat că avea asupra lui un cuţit tip fluture, ascuns în zona genitală.

Pentru a termina verificarea documentaţiei prezentate de conducătorul auto şi încheierea procesului verbal cu privire la prezenţa armei, poliţiştii i-au invitat pe cei trei la secţia de poliţie, care se afla la aproximativ 200 de metri de locul în care au fost opriţi.

Cei trei români au mers în propriul vehicul până la secţia de poliţie. Odată ajunşi aici, unuia dintre ei i s-a făcut rău şi a căzut la pământ, mai scrie publicaţia citată.

Imediat, în prezenţa celorlalţi doi prieteni, românului i s-a făcut masaj cardiac timp de aproximativ 45 de minute, în primă instanţă de către agenţii de poliţie şi apoi de către personalul de la ambulanţă care a fost solicitat de urgenţă, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

Conform mărturiei celorlalţi doi români, persoana decedată era un consumator de cocaină şi de steroizi anabolizanţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel