Român mort în urma atentatului de la Munchen

Printre victimele atentatului de la Munchen ar fi și un român, potrivit adevarul.ro. Informaţia a fost furnizată de unul dintre tinerii veniţi să se reculeagă în zona mall-ului unde s-a produs tragedia.

Atacatorul de la Munchen este un tânăr german de origine iraniană, în vârstă de 18 ani, care ulterior s-a sinucis. Reporterii cotidianului britanic „The Telegraph" l-au intervievat sâmbătă, 23 iulie, pe un tânăr student de 19 ani venit să se reculeagă în zona centrului comercial Olympia, unde a avut loc atacul terorist. Acesta, pe nume Shohel Chowdhury, spune că l-a cunoscut pe unul dintre tinerii care au murit împuşcaţi. "A murit un vechi prieten de-al meu.

Era colegul meu de clasă, eram în acelaşi an. Eram vecini şi obişnuiam să jucăm fotbal. Ultima dată l-am văzut săptămâna trecută", le-a spus Shohel Chowdhury jurnaliştilor. Tânărul de 19 ani a mai declarat că numele prietenului său este Gulliano, că avea 18 ani şi că a murit împuşcat lângă restaurantul McDonald's. În acelaşi timp, Chowdhury a mai spus că "Gulliano era german, dar cred că familia lui era din România", anunţă adevarul.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel