Român înjunghiat în Spania într-un bar de noapte

Un român și un ceh au fost înjunghiați duminică noapte într-un bar de noapte din stațiunea Benidorm din Spania. Doi britanici au fost arestați.

Doi turiști britanici au fost reținuți în stațiunea spaniolă Benidorm după ce au înjunghiat două persoane într-un bar de noapte. Surse judiciare afirmă că victimele nu sunt în stare gravă. Unul este cetățean român iar celălat ceh. 
Poliția spaniolă a confirmat că doi bărbați de cetățenie britanică, unul în vârstă de 20 de ani iar celălalt în vârstă de 21 de ani au fost arestați la scurt timp după eveniment.

 
Dubla înjunghiere a avut loc la un bar de pe Avenida Mallorca, în centrul cartierului de noapte al orașului, în jurul orei 22:30, potrivit unei declarații a poliției.

După comiterea faptei, indivizii au încercat să dispară pe străduțele lăturalnice dar au fost identificați rapid de poliție și reținuți. Oamenilor legii nu le-a fost foarte greu să-i prindă având în vedere că autorii erau plini de sânge pe haine. Cei doi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din Marea Britanie a declarat pentru The Sun că  "Personalul nostru este în contact cu autoritățile spaniole după arestarea a doi bărbați britanici în Benidorm".

Vezi și: Spania: Român, decapitat. A fost ucis în mod barbar 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel