Român dispărut de 18 ani, găsit într-un tramvai din Italia. Vorbea singur. Povestea halucinantă

Foto: spynews.ro
Foto: spynews.ro

Un român, tată a doi copii, căutat de 18 ani a fost găsit într-un tramvai din Italia, vorbind singur.

Un bărbat căutat de familie încă din anul 2002 a fost găsit în Italia, după ce o femeie, tot româncă plecată în Milano, a postat o fotografie cu el, pe Facebook, şi a cerut ajutorul internauţilor pentru a-l identifica.

Ce a făcut românca. Le-a ajutat enorm pe rudele bărbatului

"Nu este prima dată când îl întâlnesc, dar azi dimineață l-am auzit vorbind singur în românește", a spus Larisa Petraş, românca plecată la Milano. 

Larisa a decis să ceară ajutorul internauților după ce a vrut să poarte un dialog cu bărbatul și a observat că acesta se află într-o lume imaginară. 

Gestul făcut de româncă le-au ajutat enorm pe rudele bărbatului, care l-au recunoscut imediat din fotografiile postate pe grupul de Facebook.

Povestea românului

Macra Leon Antonius, sau Dan, așa cum îi spuneau rudele, are 49 de ani şi este originar din Bistriţa, iar în anul 2002 a plecat la muncă în Italia pentru a le oferi un trai mai bun celor doi copii pe care îi lăsase acasă, cu soţia.

"Dan a lăsat în România o familie pe care, din păcate, între timp a pierdut-o. Soția a divorțat de el, s-a recăsătorit și a plecat cu copiii în Spania, unde se află și astăzi. Bogdan avea aproape 7 ani când tatăl său a plecat în Italia, erau foarte atașați unul de altul și băiatul încă și-l amintește foarte bine. Fetița, Vanessa, era mult mai micuță, îl știe pe tăticul ei doar din poze, dar acum, când mătușa a sunat-o să-i spună că aproape l-au găsit, i-au dat lacrimile de emoție", a povestit sora bărbatului pentru Rotalianul, citează spynews.ro.

Rudele bărbatului vor merge la Poliţie pentru a semnala că a fost văzut în Milano și ulterior, unul dintre fraţii lui va merge personal în Italia şi îl va aduce în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel