Român din Italia, găsit mort la cinci zile după dispariţie. Iubita sa cere anchetă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un român a fost găsit mort în Italia, la 5 zile după ce a dispărut. Iubita bărbatului susține că acesta a murit în condiții misterioase și dorește să se afle adevărul. 

Gigi Munteanu, un român în vârstă de 50 de ani, lucra la negru pe un șantier de construcții din Roma, în zona Giardinetti (Torrenova). Bărbatul a fost găsit mort într-o grădină alăturată șantierului, după 5 zile în care nimeni nu a știut nimic de el.

Iubita bărbatului cere să se facă dreptate

"Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu adevărat și cum a murit Gigi", a declarat Jana Ion, partenera de viață a bărbatului român.

În ziua de 10 septembrie, Gigi se afla la muncă pe șantierul unde lucra din 1 septembrie. În jurul orei 13:00, partenera lui l-a auzit pentru ultima oară la telefon.

"L-am sunat și i-am urat poftă bună pentru prânz, iar el mi-a spus că încă nu luase pauza de masă, că mai aveau ceva de lucru. M-a întrebat ce fac, i-am răspuns că am terminat lucrul și că mă întorceam acasă. Au fost ultimele cuvinte pe care le-am schimbat cu Gigi și acasă nu s-a mai întors niciodată”, a povestit Jana la postul de televiziune Romit TV.

În seara de vineri, 10 septembrie, românul nu a mai ajuns acasă

Femeia l-a sunat de nenumărate ori, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon. "La un moment dat, n-a mai sunat deloc telefonul, probabil se descărcase bateria”, a spus Jana. 

Luni, a treia zi de când nu se știa nimic de bărbatul român, Jana a reușit în sfârșit să intre în posesia numărului de telefon al angajatorului, l-a sunat, iar acesta i-a spus că Gigi plecase de la lucru vineri, ca de obicei, la ora 16:00.

"Pe patron nu l-a interesat. Nu m-a sunat să mă întrebe dacă l-am găsit sau dacă nu, dacă am vești despre Gigi, dacă se mai știe ceva de el, nimic”, a povestit Jana.

CITEŞTE MAI MULTE PE ŞTIRI DIASPORA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel