Român, DESFIGURAT de un vecin pe motiv că „sforăia îngrozitor“

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani a fost înjunghiat în buză de un vecin. Agresorul și-a motivat fapta pe motivul că vecinul său sforăia foarte puternic.

Vasile, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Câmpia Turzii, trăiește de ani de zile o adevărată dramă: sforăie atât de tare încât, imediat ce se pune puțin la odihnă, în apartamentul său, vecinii săi încep să-i bată în țevi, incapabili să doarmă din pricina zgomotului emis de către el. Ca să scape de necaz, omul și-a făcut până acum și patru operații, cu laser, dar până la urmă totul s-a dovedit în zadar. Și, pentru ca tacâmul să fie complet, vecinul de deasupra sa l-a înjunghiat, efectiv, disperat că nu e lăsat să se odihnească.

“Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă. De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu - dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere”, a precizat acesta.

Bărbatul arată apoi că în ziua de sâmbătă, 19 decembrie, i-a abordat pe vecinii de deasupra, cei pe care-i suspectează că-i distrug odihna, prin lovituri aplicate în țevi, întrebându-I dacă ei fac așa ceva, iar aceștia, așa cum prognozase, s-au bâlbâit și i-au spus că n-au habar cine procedează astfel.  Însă, totuși, au specificat că sunt teribil de deranjați de zgomotul îngrozitor, care se aude permanent din apartamentul său!

Buza i-a fost străpunsă cu ajutorul unui cuțit

Apoi domnul Vasile a adăugat: “Și în seara aceleiași zile, pe la ora șapte seara, m-am întors de la alimentară - și când am dat să intru în scara blocului, i-am zărit pe cei doi soți de la apartamentul de deasupra mea., parcă mă așteptau. Am dat să trec pe lângă ei, fără să-i salut, când am observat că femeia a încercat să-l împiedice pe bărbatul ei să se arunce la mine… N-a reușit pe deplin și acesta, cu un cuțit pe care-l ținea într-o mână, a reușit să-mi străpungă cu el buza superioară, perforându-mi-o până la dinți… Am dat fuga acasă, am anunțat poliția și i-am așteptat pe oamenii legii.

După ce aceștia au venit, am mers, împreună cu ei la Unitatea de Primire a Urgențelor, de la Spitalul Municipal, unde medicii mi-au oprit sângerarea și mi-au cusut buza străpunsă. Apoi, m-am deplasat la un avocat și am vorbit cu el de o eventual angajare, supărat că poliția era de partea agresorului… Acesta susținea, sus și tare, că m-a înjunghiat pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Vă dați seama că-i un lucru nereal, femeia n-are urme de agresiune, nimic, și  de aceea plângerea din partea mea o s-o facă avocatul: însă direct la Parchet și nu la Poliție”, potrivit BZC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel