Român de 29 de ani, împușcat mortal în Marea Britanie. Detectiv: Este extrem de îngrijorător

Român de 29 de ani, împușcat mortal în Marea Britanie. Detectiv: Este extrem de îngrijorător / Foto: Pixabay, de Jan Marcus Trapp
Român de 29 de ani, împușcat mortal în Marea Britanie. Detectiv: Este extrem de îngrijorător / Foto: Pixabay, de Jan Marcus Trapp

Un român în vârstă de 29 de ani a fost împușcat în Marea Britanie.

Un român în vârstă de 29 de ani a fost împușcat în Marea Britanie. Mihai Dobre, care locuia în Peterborough, un oraș din estul Angliei, a fost dus la spital după ce poliția și ambulanța au fost chemate la locuința lui de pe Oundle Road miercuri, 13 aprilie, la ora 00:34. Bărbatul a murit în urma împușcăturii în aceeași zi, la ora 20:03, scrie Peterborough Telegraph.

Poliția a izolat scena crimei pentru a căuta probe. O mașină Toyota Auris gri cu geamul din spate spart a fost inclusă în examinările științifice de la fața locului, potrivit anchetatorilor. Detectivul-inspector Richard Stott, de la Unitatea de Criminalitate Majoră pentru Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire, a spus: ”Deși nu am făcut niciun arest și urmărim câteva linii de investigație, aș ruga comunitatea locală să ia legătura cu noi dacă au vreo informație".

”Aș vrea să reasigur comunitatea că acest tip de incidente sunt extrem de rare în Cambridgeshire și credem că publicul mai larg nu este predispus la niciun risc, deși înțeleg că este extrem de îngrijorător. Avem ofițeri care oferă ajutor familiei lui Mihai în acest moment dificil,“ a mai spus acesta, adăugând: „Lucrăm îndeaproape cu echipele și resursele de investigație locale, pentru a furniza patrule speciale suplimentare în zonă și facem tot ce putem să îi găsim pe responsabili.“,  a mai spus detectivul.

Ce spune familia românului împușcat

Un examen post-mortem este programat pentru marți, 19 aprilie. Familia bărbatului pare să nu aibă suspecți. Aceștia l-au descris pe Mihai Dobre ca fiind un bărbat de casă.

„Mihai a fost un bărbat de casă și a fost foarte iubit de familie și prieteni,“ a spus familia bărbatului, potrivit CambridgeshireLive.

Se pare că nici polițiștii nu știu deocamdată cine ar fi putut comite această crimă. Oamenii legii au făcut apel la populație să ofere orice informații cunoscute despre acest caz. Oricine are informații este îndemnat să contacteze Unitatea de Combatere a Crimelor Majore sunând la 101 și citând Operațiunea Brecon, sau să raporteze online, fie la www.cambs.police.uk/report, fie prin chat web la https://bit.ly/3Jz2I9Y.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel