Român, arestat la Roma,după ce a incendiat o prostituată

89430-0-5234_300_200_oy_cagliari_si_innamora_di_una_prostituta_ma_la_molesta_arrestato_per_stalking
89430-0-5234_300_200_oy_cagliari_si_innamora_di_una_prostituta_ma_la_molesta_arrestato_per_stalking

Un român de 30 de ani a fost arestat astăzi la Roma. El este suspectat că a incendiat o tânără din România care se prostitua la Roma, la jumătatea lunii septembrie. Victima, care a fost complet mutilată, se află în continuare în spital, informează agenţia Ansa, potrivit Mediafax. 

Potrivit Poliţiei italiene, suspectul face parte dintr-o grupare criminală. El i-a fi dat foc prostituatei pe stradă, alături de un alt bărbat, pentru a trimite un mesaj unei bande rivale, într-o răfuială legată de teritoriu. Victima este în continuare internată la spitalul Sant'Eugenio din Roma, unde a fost adusă cu arsuri de gradul trei pe mai mult de jumătate din corp. Poliţia a mai comunicat că femeia refuză să îl identifice pe agresor, îngreunând astfel derularea investigaţiilor.

Incidentul a avut loc, pe 11 septembrie, pe o stradă de la periferia Romei, unde obişnuiau să-şi facă apariţia mai multe prostituate, între care şi Mihaela Roznov, în vârstă de 22 de ani, din Botoşani, potrivit unui raport al Poliţiei italiene.

După lăsarea întunericului, doi bărbaţi au apărut şi, fără să spună nimic, au trântit-o la pământ, au lovit-o de câteva ori, apoi au turnat benzină peste ea şi i-au dat foc. Cei doi bărbaţi au fugit apoi de la locul faptei.

Orfană de tată, fata a plecat în Italia imediat după ce a împlinit 18 ani pentru a-şi câştiga existenţa ca prostituată. Avea deja patru ani de când lucra în Italia şi, în afara unor incidete minore, provocate, de cele mai multe ori, de diferiţi clienţi băuţi sau drogaţi, Mihaela nu fusese auzită de nimeni să se fi plâns că a păţit vreodată ceva rău ori că se simte ameninţată. Cei câţiva martori care se aflau în apropiere când a avut loc atacul au relatat cu lux de amănunte cum a decurs, pas cu pas.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel