Român amendat de poliţiştii italieni cu 5000 de euro

Amendă consistentă primită de un şofer român în Italia. Poliţiştii din localitatea Acqui Terme, din nordul Italiei, i-au aplicat românului o amendă de 5000 de euro. Motivul a fost permisul de conducere prezentat de acesta oamenilor legii. În aparenţă emis de autorităţile din Ucraina, actul s-a dovedit a fi fost falsificat, potrivit alessandrianews.it 

În vârstă de 42 de ani, şoferul român a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină. Acesta a prezentat actele maşinii şi permisul de conducere, însă actul care atesta dreptul de a şofa al acestuia s-a dovedit a fi fals. Românul a fost amendat cu 5000 de euro şi i s-a confiscat şi maşina. 

Anchetat în continuare 

Cu toate astea, bărbatul de 42 de ani nu a scăpat de problemele cu poliţia italiană. Acesta este bănuit că ar face parte dintr-o reţea de falsificatori de documente. Polițiștii din Alessandria spun că în ultimele zile au oprit nu mai puțin de 5 șoferi care au prezentat la control permise de conducere false. 

Potrivit poliţiştilor, citaţi de alessandrianews.it, în acest moment se desfăşoară o anchetă amplă pentru destructurarea acestei reţele infracţionale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel