Român abuzat în America. Deținut într-o tabără de imigranți

CEO-ul român al unei companii din New Mexico, Arca Space Corporation, Dumitru Popescu, a fost acuzat în mod fals și a fost arestat în octombrie 2017 sub acuzații de fraudă și deturnare de fonduri. Astăzi, Dumitru Popescu se află într-o tabără de imigranți, unde așteaptă să fie trimis în Europa fără să știe momentul în care se va întâmpla acest lucru.

Fără dovezi solide care să susțină acuzațiile, Divizia de Valori Mobiliare din New Mexico l-a arestat pe Dumitru Popescu, CEO al ARCA Space Corporation. Popescu a petrecut o lună de închisoare înainte de a fi eliberat pe cauțiune. 

În momentul eliberăr,ii un agent de la Imigrații și Executare vamală, un Departament al Valorilor Mobiliare, l-a hărțuit pe Popescu și pe familia lui, spunându-i că el "nu există", că "îl deține", că "ARCA nu există" și că ar trebui să "vândă compania lui Michael". Agentul le-a spus lui Popescu și familiei sale că sunt niște "țigani", i-a ridicat pașaportul și i-a anulat viza de afaceri curentă. 

Dumitru a petrecut următoarele 6 luni într-o bătălie legală cu statul New Mexico, pe care a câștigat-o în cea de-a doua audiere a Marelui Juriu. Procurorul a renunțat apoi la toate acuzațiile. 

Dumitru Popescu, dus într-o tabără de imigranți

Dumitru Popescu a fost dus într-o tabără de imigranți din El Paso, așteptând să fie trimis în Europa fără dată de eliberare. Agentul DHS i-a negat dreptul de a fi reprezentat de un avocat, spunându-i că nu are niciun drept. Noul avocat a încercat să contacteze centrul de imigranți, dar lui i s-a refuzat accesul la Dumitru.

Toate informațiile AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel