Urmărește emisiunea live


Revoltă în Italia pentru că RAI UNO a oprit meciul Halep-Sharapova. ”O rușine națională”

Revolta telespectatorilor: Este o rușine națională
Revolta telespectatorilor: Este o rușine națională

Roland Garros 2014, finală. Ceea ce s-a întâmplat în timpul "celei mai pasionante finale din ultimi 20 de ani" este "o rușine națională pentru noi", este verdictul dur dat de unii dintre telespectatorii care au ratat ultimele două game-uri din cauza unui meci de fotbal din liga a treia.

SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA, protagonistele finalei din acest an de la Roland Garros, i-au țintuit cu jocul lor pe milioanele de iubitori ai sportului alb în fața televizoarelor. Doar că unii dintre ei au fost deposedați de spectacolul din ultimele două game-uri, din cauza unei decizii a televiziunii naționale, scrie sport.ro. 

Citește și Roland Garros 2014: Mesajul Mariei Sharapova pentru Simona Halep

Italienii sunt revoltați și au făcut un scandal monstru pentru că televiziunea națională (RAI UNO) a ales să întrerupă legătura și să transmită finalul unui meci de fotbal din Play Off-ul Serie C1 (Frosinone - Lecce).

"Cea mai pasionantă finală de la Roland Garros și o rușine națională pentru noi" - a scris cotidianul italian Gazzetta dello Sport, duminică.

"E imposibil de înțeles cum în 2014, cu atâtea canale de sport, să nu transmiți ultimele două game-uri ale celei mai pasionante finale din ultimii 20 de ani", s-au revoltat telespectatorii italieni pe rețelele de socializare, fără a prididi cu laudele la adresa Simonei Halep surpriza turneului și care a reușit o finală mai mult decât onorabilă.

Citește și Ciuvică, despre DETALIUL care a dus-o la înfrângere pe SIMONA HALEP

Mai mult, Vicenzo Martucci, trimisul Gazzetta dello Sport la Paris, a facut si o cronica a meciului dintre Halep si Sharapova, acesta adresandu-i cateva cuvinte romancei.

"Toți oamenii de la masa presei au fost încântați de sufletul pus în joc de această româncă, o sportivă care are 168 de centimetri de vitalitate, capabilă să revină și să țină un ritm nebunesc de la 3-5 la 7-5 în setul al doilea și să intre în setul decisiv după doua ore. A fost o finală între două leoaice, care au fost despărțite în cele din urmă de o palmă. Toată lumea a avut sentimentul că oricare dintre ele putea câștiga", a scris jurnalistul italian  Vicenzo Martucci, trimisul Gazzetta dello Sport la Paris, în cronica meciului.

Boris Becker: Great respect for Simona Halep

Un alt fost rege al rachetei de tenis, Boris Becker, câștigător a 49 de Turnee la simplu și 6 Grand-Slam, medaliat cu aurul olimpic și cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon, și-a arătat admirația pentru prestația jucătoarelor care au disptutat finala de la Roland Garros 2014 : "Bravo Maria Sharapova! Respect Simona Halep... ce finală! Ați făcut toată planeta să iubească tenisul feminin".

Maria Sharapova a câștigat, sâmbătă, în fața Simonei Halep finala Roland Garros 2014, câștigând astfel al doilea titlu la această competiție. Simona Halep a pierdut de data aceasta competiție pe zgură, dar a câștigat inimile și respectul milioanelor de iubitori ai tenisului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel