Ciuvică, despre DETALIUL care a dus-o la înfrângere pe SIMONA HALEP

Simona Halep
Simona Halep

SIMONA HALEP. Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7. Mugur Ciuvică și Lucian Bolcaș au comentat, la emisiunea Q&A, prezentată de Alessandra Stoicescu, marea finală de la Roland Garros.

VEZI ȘI: Pocora, ATAC DUR, după finala de la Roland Garros


"Am urmărit meciul. Eu sunt fan Simona Halep. M-a durut și capul la un moment dat. A fost un meci foarte tare. Din păcate, rusoaica a fost un pic mai bună, dar a fost un pic mai bună pentru că a prins o zi excepțională. Nici Sharapova nu joacă tot timpul cum a reușit să joace acum. A jucat bine, a jucat un pic mai bine decât Simona Halep. Maria Sharapova a făcut și o șmecherie care ține de experiență și este în limita fair-play-ului. Mă refer la faptul că a întrerupt meciul, la 1-1, pentru a-și schimba fusta. A scos-o din ritm pe Simona Halep care era pe val în acel moment, dar asta este! Halep este foarte tare și are loc să crească și sunt convins că va reuși. Este foarte inteligentă. Simona Halep are un psihic foarte bun, dar Maria Sharapova are un psihic stratosferic, adică este ceva de speriat.", a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

VEZI ȘI: Lecția pe care a dat-o Țopescu. Poza care spune TOTUL

De asemenea, și avocatul Lucian Bolcaș a comentat ce s-a întâmplat la finala de la Roland Garros. "Este un sport cu majuscule și asta este marea frumusețe. Nu este o tristețe ce s-a întâmplat. Frumusețea care ne-a fost demonstrată nu cred că poate să aibă echivalent decât în sferele înalte ale culturii. Îmi permit să-i dedic Simonei Halep câteva versuri: "Să ai curajul să te întorci acasă, cu inimile scuturilor sparte, cu acea mândrie stranie aleasă, pe care numai învinșii știu să o poarte". Simona Halep are de ce să fie mândră. Nu cred că a fost învinsă... Astăzi, Simona Halep ne-a demonstrat un lucru extraordinar, dar există și niște limite fizice. Oricum, mentalitatea de învingător rămâne", a spus Lucian Bolcaș la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel