Rogozin avertizează NATO: Nu poate face față rachetelor rusești

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin spune că sistemul de apărare antirachetă al SUA nu face față rachetelor rusești. El este reponsabil de industria militată în Guvernul de la Moscova. 

"Nici acum și nici chiar în perspectivă, sistemul de apărare antirachetă al SUA nu va putea să stopeze sau să pună la îndoială potențialul strategic al Rusiei", a declarat Rogozin, într-o emisiune televizată de pe canalul "Rossia 1". Vicepremierul rus a refuzat să facă vreo precizare cu privire la caracteristicile rachetelor strategice rusești.

"Cu încă trei ani în urmă se făceau multe ironii cu privire la starea complexului nostru militar-industrial și toată lumea considera că putem să confecționăm, în cel mai bun caz, doar cratițe. Situația s-a schimbat acum. SUA sunt deja în mod real preocupate de planurile noastre de reînzestrare a armatei", a afirmat Dmitri Rogozin.

"Acestea nu sunt doar niște proiecte, ci volume concrete, a căror calitate tehnică crește de la an la an", a adăugat el.

Numai în 2014, Rusia a fabricat 170 de avioane militare, 289 de elicoptere, 87 de nave, vase și echipamente maritime, cinci submarine, dintre care două destinate exportului în Vietnam, a precizat vicepremierul rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel