Roger Federer, „un jucător mai bun" datorită lui Rafael Nadal

Rivalitatea dintre Roger Federer și Rafael Nadal este binecunsocută. Federer a declarat că rivalitatea dintre cei doi l-a impulsionat să se autodepășească și a dezvăluit faptul că cei doi sunt foarte buni prieteni.

Nadal a făcut din mine un jucător mai bun, a declarat tenismanul elveţian Roger Federer, liderul ATP, după ce a primit pentru a cincea oară premiul de cel mai bun sportiv al anului din partea Academiei Laureus, acordat marţi la Monte Carlo.

Roger Federer l-a omagiat pe eternul său rival, Rafael Nadal, explicând cum spaniolul a făcut din el un jucător mai bun de-a lungul anilor.

Federer, sportivul anului


El a ajuns în circuit fiind considerat cel mai tânăr promiţător campion, după care Rafa a devenit un rival legitim pentru mine. Trebuia să caut metode pentru a-l învinge. Apoi, el a devenit un prieten pentru mine, chiar dacă încă ne impulsionăm unul pe altul din punct de vedere sportiv după toţi aceşti ani, a spus Federer.

Roger Federer a primit pentru a cincea oară în carieră distincţia de cel mai bun sportiv al anului oferită de Academia Laureus, el câştigând anul acesta şi premiul pentru spectaculoasa sa revenire în prim planul tenisului profesionist. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel