Roger Federer, „un jucător mai bun" datorită lui Rafael Nadal

Dan Carp / 01 Martie 2018 / 16:19 Salveaza PDF Comentarii

Rivalitatea dintre Roger Federer și Rafael Nadal este binecunsocută. Federer a declarat că rivalitatea dintre cei doi l-a impulsionat să se autodepășească și a dezvăluit faptul că cei doi sunt foarte buni prieteni.

''Nadal a făcut din mine un jucător mai bun'', a declarat tenismanul elveţian Roger Federer, liderul ATP, după ce a primit pentru a cincea oară premiul de cel mai bun sportiv al anului din partea Academiei Laureus, acordat marţi la Monte Carlo.

Roger Federer l-a omagiat pe eternul său rival, Rafael Nadal, explicând cum spaniolul a făcut din el un jucător mai bun de-a lungul anilor.

 

Federer, sportivul anului


''El a ajuns în circuit fiind considerat cel mai tânăr promiţător campion, după care Rafa a devenit un rival legitim pentru mine. Trebuia să caut metode pentru a-l învinge. Apoi, el a devenit un prieten pentru mine, chiar dacă încă ne impulsionăm unul pe altul din punct de vedere sportiv după toţi aceşti ani'', a spus Federer.

Roger Federer a primit pentru a cincea oară în carieră distincţia de cel mai bun sportiv al anului oferită de Academia Laureus, el câştigând anul acesta şi premiul pentru spectaculoasa sa revenire în prim planul tenisului profesionist. 

 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2