Rodica Culcer, mai atentă la Facebook decât la discursul preşedintelui Băsescu

Rodica Culcer, aflată în continuare la șefia Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din cadrul TVR, se pare că nu a urmărit cu atenție ”intervenția cu românii” a președintelui Traian Băsescu, de ieri. Șefa știrilor TVR ar fi fost surprinsă socializând pe Facebook cu diverse persoane, militând într-un stil personal împotriva unor reprezentanți ai Opoziției, susține JN.

Potrivit sursei, ”pensionara Rodica Culcer, titulara a două abuzive contracte de muncă în TVR care însumează peste 100 de milioane de lei vechi net lunar, făcea activism băsist pe facebook”, în timpul conferinței de presă susținută de președintele Traian Băsescu.

Rodica Culcer, se pare că ”share-uia o fotografie de pe wall-ul altui apolitic consacrat, Sorin Ioniţă, de la Societatea Academică Română (a vestalei neutralităţii Alina Mungiu), modificată în photoshop, cu Crin Antonescu pe post de Alof Hitler. Şi, câteva minute mai încolo, Culcer se întreba, cu iz retoric, susţinută fiind de fostul secretar de stat Floare Comşa (de la Ministerul Educaţiei) dacă nu cumva Dan Voiculescu orchestrează o lovitură de stat”, mai scrie JN.

Deși pe 18 ianuarie 2012, ”Consiliul de Administrație al TVR a decis încetarea mandatului Rodicăi Culcer pe postul de interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport”, punerea în aplicare a hotărârii a fost amânată până pe data de 26.01.2012, deoarece forțele aliate ale șefei de la Știri au contestat legitimitatea deciziei.

Cu toate acestea, contractul Rodicăi Culcer cu TVR rămâne în stand-by în continuare, întrucât ședința Consiliului de Administraţie, programată pentru astăzi şi dedicată (între altele) prezentării analizei juridice a situaţiei contractuale a pensionarei Rodica Culcer, nu a mai avut loc.

Urmărește galeria foto:

Citește și:

Rodica Culcer poate sta liniștită. TVR a anulat concursul pentru șefia știrilor

Culcer, menținută în TVR doar de Băsescu. Afară, pensionară ordinară!

Culcer, reclamată la UE. Cazul pensionarei nesimțite de la TVR, în atenția CE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel