Rodica Culcer: Angajările şi concedierile nu intră în atribuţiile CA al TVR

rodica_culcer
rodica_culcer

Rodica Culcer a declarat, referitor la protestele stârnite în rândul unor membri ai CA al TVR faţă de decizia conducerii televiziunii publice de a o păstra la şefia Ştirilor TVR, deşi a împlinit vârsta de pensionare, că "angajările şi concedierile nu intra în atribuţiile CA", scrie Mediafax.

Sndicatul pentru Unitatea Salariaţilor TV protesta, într-o scrisoare deschisă, faţă de decizia conducerii Televiziunii Române de a o păstra ca angajat pe jurnalista Rodica Culcer, "deşi atât vârsta legală de pensionare, cât şi limita contractului cu TVR au fost depăşite".

De cealaltă parte, reprezentanţii TVR au declarat, miercuri, că Rodica Culcer a fost reangajată, cu respectarea legislaţiei în vigoare, pe un post de realizator, îndeplinind, prin delegare, atribuţiile directorului Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, până la ocuparea prin concurs a acestui post.

Decizia conducerii TVR de a o reangaja pe Rodica Culcer este însă văzută din unghiuri diferite de membrii Consiliului de Administraţie.

Citeşte şi : Decizia lui Lăzescu de a o păstra pe Rodica Culcer la conducerea Ştirilor TVR scindează membrii CA. Vezi părerile acestora

Rodica Culcer a cerut reangajarea la TVR prin cumul cu pensia, iar de la 1 iulie va fi reîncadrată pe un post de execuţie . Bogdan Hossu: Televiziunea Publică a încălcat legea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel