Roberto Ababei, adjunctul Poliţiei Capitalei, demis după ce DNA l-a reținut pentru mită

Adjunctul Poliţiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost demis, după ce procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) l-au reținut, miercuri seară,  într-un dosar de trafic de influență.

"Urmare a comunicării Direcției Naționale Anticorupție, în care se precizează punerea în mișcare a acțiunii penale față de comisar – șef de poliție Ababei Stefan Roberto, inspectorul general al Poliției Române a dispus eliberarea din funcție a acestuia și punerea la dispoziția unității, urmând ca situația raporturilor de serviciu să fie reglementată în funcție de măsurile procesual-penale ce vor fi dispuse.

Reiterăm faptul că, Poliția Română va acționa în continuare, împreună cu instituțiile competente în domeniu, pentru prevenirea, combaterea și soluționarea faptelor de corupție, inclusiv a celor comise de lucrători de poliție" se precizează în comunicatul Poliției Române.

[citeste si]

Adjunctul Poliției Capitalei, Roberto Ababei, a fost reținut, miercuri seară, de procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta este suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic.

Roberto Ababei va afla joi seară dacă va fi arestat preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel