EXCLUSIV  NIMENI NU A știut ASTA! ADEVĂRUL despre Roberta Anastase si soțul ei

Face parte dintre doamnele care s-au bucurat de succes, Roberta Anastase asumându-şi rolul acesta. Un politician cunoscut în România şi prima femeie devenită președinte al Camerei Deputaților.

În  momentul acesta este deputat PNL şi îşi trăieşte cu discreţie viaţa personală. Pentru Roberta Anastase, familia fiind foarte importantă. Este căsătorită din 2013 cu omul de afaceri Victor Farca. A acceptat să îi devină soţie alesului ei, după trei cereri în căsătorie şi trei inele. Parcă nu a avut timp niciodată să îi accepte cererea, dar la un moment dat şi-a dat seama că Victor este bărbatul vieții ei şi a dorit să îi devină soţie. Legatura dintre ei este una puternică şi deosebită.
 

O întâlnire simplă, ce a dus la căsătorie

 
 
S-au cunoscut simplu, a fost o prezentare, au stat cam două - trei minute de vorbă, dar parcă Roberta a simțit de atunci că el i-ar fi predestinat. Aşa a avut senzația şi nu s-a înșelat, în mod sigur, dacă ne gândim că relația lor durează de atâția ani. Se sprijină reciproc, iar asta îi dă echilibru politicienei, îi oferă liniște... Pe Roberta, soțul ei a cucerit-o cu calmul, maturitatea şi sinceritatea lui. La rândul lui, Victor a fost atras de simplitatea şi farmecul ei. Vorbesc cu tandrețe unul despre altul, considerând fără echivoc că întâlnirea lor este una scrisă undeva în univers.
 
 

Au un băiețel  de care sunt mândri

 
 
Au un copil frumos de care sunt foarte mândri şi care le bucură mult viaţa. Albert Vladimir are cinci ani şi este crescut cu multă responsabilitate şi iubire de cei doi soți. Este copilul pe care şi l-au dorit mereu. Locuiesc într-o casă mare şi frumoasă la care au visat, îndeplinindu-şi astfel visul. Îşi împart treburile gospodărești şi se consideră fericiţi.
 
 

Soţul e inginer şi are afaceri cu mobilă

 
  
Soţul Robertei este de profesie inginer şi are o afacere de succes în industria de mobilă. Face parte dintre acei bărbați pe care te poți baza şi pe care şi-l dorește orice femeie. E clar că pentru Roberta, bărbatul din viaţa sa i-a adus acea împlinire care o face să se simtă liniştită. Politicianul şi omul de afaceri au cariere de succes, dar își găsesc timp şi pentru ei. Iubirea fiind importantă, făcându-i să se bucure de ce e deosebit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel