Robert Turcescu părăseşte Realitatea Media

[] []

16 aug 2010 / 13:19
Salveaza PDF Comentarii

Robert Turcescu a anunţat pe Jurnalistul evită să motiveze decizia, spunând că nimeni nu ştie câte nopţi s-a frământat până a ajuns la această concluzie. Acesta spune că, nu ştie ce-i rezervă viitorul, dar are nevoie de o nouă provocare pe care o înţelege şi şi-o asumă fără a se gândi la bani.

"Acesta e însă un capitol de povestit, poate, nepotilor, dar asta numai dacă România acelor vremuri va fi în stare să suporte fără prea multe semne de întrebare o sumă de adevăruri dureroase ale istoriei şi isteriilor noastre recente. Sfârşitul nu-i aici, vorba poetului. Mă despart greu de minunaţii mei colegi de la Realitatea FM, dar, asa cum viaţa ne-a dovedit-o deja, întotdeauna există o noua intersecţie", scrie Turcescu pe blogul său.

Robert Turcescu are 17 ani de experienţă în presă, de-a lungul vremii lucrând ca reporter, redactor, realizator şi comentator atât în radio şi televiziune, cât şi în presa scrisă centrală la ziare precum Curierul Naţional, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema şi Cotidianul.

În 2003, acesta a început să lucreze la Realitatea TV, având un talk-show politic şi a ocupat şi funcţia de redactor-şef al Europa FM.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22