ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. SEBASTIAN LĂZĂROIU: VICTOR PONTA vrea să pară șmecher

sebastian-lazaroiu
sebastian-lazaroiu

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, a comentat, pe pagina de Facebook, reacția premierului Victor Ponta la dezvăluirile făcute de Robert Turcescu, jurnalistul dezvăluind că a fost ofițer acoperit. 

"Ponta vrea să fie șmecher. Se bucura de "răul" lui Turcescu. Se face că nu înțelege în ce direcție merg lucrurile", scrie Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Lăzăroiu adaugă: "Dar, off topic, să zicem că s-ar demonstra ca Ponta a fost ofițer acoperit. I-ar face rău asta lui Ponta? Am văzut întregi dezbateri pe subiect. Eu cred că îi va face rău și îi face rău chiar în partid. Îmi amintesc un episod amuzant, dar plin de talc. Prin octombrie sau noiembrie 2011, Ponta, pe atunci șef PSD în opoziție, se apucă și face o declarație la presa (cum le face el, la plesneală și ”din ficați”) cum că Lăzăroiu, pe când făcea sondaje pentru Alianța D.A., îi dădea sondajele și lui Nastase. M-am gandit cum aș putea să răspund la porcăria lui Ponta și atunci am zis: "da, e adevarat, Ponta era intermediarul. Lui îi dadeam sondajele și el îmi dădea dosare despre oameni din partid". L-am lasat asa vreo 24 de ore. Ponta amuțise. Am aflat că ziua urmatoare au zbârnâit telefoanele din Kiseleff. Vă imaginați în ce panica intrase Ponta când i se cerea socoteala din teritoriu. L-am salvat a doua zi, când am declarat că voiam să-i arat ce înseamnă să minți. Acum îmi pare rău. Trebuia să o las așa. Ei, ce ziceti, cum ar reacționa partidul dacă s-ar afla că Ponta a fost ofițer acoperit?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel