ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. RADU BANCIU: Dacă nu spunea, era la PUȘCĂRIE

Robert Turcescu a declarat, la B1 TV, post la care a fost angajat că a fost ofițer acoperit. Radu Banciu spune că Robert Turcescu o luase un pic razna, părea dus spre o psihoză pentru că  dacă nu spunea că a fost ofițer, ar fi ajuns la închisoare. 

"Era un om lipsit de caracter din toate punctele de vedere. De ce să ne ascundem? Ar trebui să ne bucurăm. Când un om este prins, el însuși recunoscând? Sigur că o luase un pic razna, părea dus spre o hipnoză aseară, asta pentru că fusese pur și simplu buimăcit probabil de revelațiile care existau la adresa lui și care l-ar fi condamnat. Eu spun că astăzi, dacă el nu se supunea acestui deal cu care a fost șantajat, astăzi era la pușcărie", a opinat Radu Banciu.

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" a adăugat că Robert Turcescu "risca 30 de zile de arest într-o primă fază pentru corupție, cine știe pentru ce, chestii foarte grave, este evident că așa stau lucrurile. Astfel nu făcea așa ceva. El a plecat pur și simplu. Robert Turcescu nu mai există. S-a dus cu totul. Nu a anunțat pe nimeni, așa ceva este de o gravitate uluitoare. Nu poți să pleci dintr-o unitate, de pe un front, dintr-o căsnicie, de la un loc de joacă, de la o coadă la castraveți fără să-i spui unuia unde ai plecat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel