Urmărește emisiunea live


ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Năstase: Turcescu, pionul sacrificat

Foto: captură TVR 1
Foto: captură TVR 1

Fostul premier Adrian Năstase a declarat că scandalul declanșat de spovedania lui Robert Turcescu echivalează cu o "formulă de deschidere la șah".

“Înțeleg că este vorba despre un ofițer acoperit al statului roman. Dacă este al statului român, în condițiile unui stat democratic, nu ar trebui sa fim atât de nervoși pe un asemenea subiect. Chestiuni de genul Turcescu și alte jocuri d-astea ne arată formule de deschidere la șah, în care se sacrifică un pion pentru a se câștiga la final un nebun. Dar dincolo de câștiguri strategice prin mutări tactice este o temă neinteresantă”, a declarat Adrian Nastase, marți, la emisiunea "Vorbește liber", difuzată de TVR 1.

Potrivit lui Adrian Năstase, lansarea unor amenințări privind divulgarea identității unui ofițer secret este dăunătoare.

"În momentul în care vii și lansezi proiecte de genul ofițerilor acoperiți lovești și în serviciile de informații și în credibilitatea în exterior a țării", a spus fostul premier.

ADRIAN NĂSTASE despre ROBERT TURCESCU: "Reacția lui arată un consum interior deosebit!"

El a ținut să sublinieze că dezbaterea privind ofițerii acoperiți a acaparat agenda dezbaterilor publice.

Mai devreme în cursul aceleiași zile, cu prilejul lansării cărții sale, "Cele două românii", fostul lider al Partidului Social Democrat spunea că scandalul Turcescu "este o chestiune destul de ciudată. Reacția lui arată un consum interior deosebit. S-a întâmplat un lucru atât de dramatic încât să merite un moment public de autoflagere? Probabil vom afla mai multe mai târziu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel