ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. ION CRISTOIU: Un apucat!

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, pe blogul său, care a fost prima reacție după ce Rareș Bogdan l-a sunat să-i spună ce dezvăluire a făcut Robert Turcescu. 

"Cînd Rareș Bogdan m-a sunat pe la prînz pentru a mă întreba ce se întîmplă cu Robert Turcescu, am izbucnit în rîs aflînd pricina telefonului: Robert Turcescu scrisese pe blogul său c-a fost ofițer sub acoperire. Am rîs, pentru că ofițerii sub acoperire, dacă vor să se retragă, dispar din viața publică, nu scriu pe blog", a scris Ion Cristoiu, pe blogul său. 

Ce riscă ROBERT TURCESCU după ce a dezvăluit că a fost OFIȚER ACOPERIT

"Toți cei care se îndoiesc de adevărul momentului creat de Robert Turcescu invocă falsitatea documentelor reproduse. Un livret militar de rezervist, în condițiile în care și dacă ar fi lucrat la DIA, Robert Turcescu n-ar fi avut drept legitimație livretul de rezervist. Ca să nu mai spun că ofițerul acoperit nu merge la casieria unității pentru a primi bani salariul împreună cu fluturașul, din simplul motiv că s-ar trăda față de casieră! Pe mine însă m-a șocat textul lui Robert Turcescu", a adăugat Ion Cristoiu. 

Turcescu, într-o criză sufletească. Un apucat

Ion Cristoiu scrie că Robert Turcescu i s-a părut mereu un om care-și stăpânește emoțiile, însă, de această dată "textul de pe blog dezvăluia un exaltat, un om într-o criză sufletească, un descumpănit în urma unei întîmplări dramatice, un apucat". 

Truc publicitar pentru emisiunea cu Sorina Matei. "Turcescu a luat-o razna"

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că dezvăluirea lui Robert Turcescu ar fi fost doar un truc publicitar pentru emisiune de duminică seară cu Sorina Matei. Deși inițial scrie că nu a vrut să se uite la emisiune, "urmărirea emisiunii mi-a întărit impresia stîrnită de textul de pe blog. Robert Turcescu, gazetarul care făcea ca trenul cînd interlocutorul bătea cîmpii și nu vorbea la obiect, o luase razna de tot". 

Joc operativ. Scopul, o enigmă

Ion Cristoiu susține că Robert Turcescu este doar un om care joacă un rol și, "dacă nu-i o bruscă îmbolnăvire, Robert Turcescu face un joc operativ" ca ziarist "pentru că un ofițer sub acoperire n-are crize de conștiință în direct la tv". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel