Robert Turcescu și Oana Sârbu s-au despărțit

După un deceniu de iubire, Robert Turcescu și Oana Sârbu au pus punct relației lor.

În prezent, cei doi au rămas îm relații de prietenie. La începutul anului trecut, Robert Turcescu și Oana Sârbu spuneau că se înțeleg foarte bine și nimic nu părea că le va umbri fericirea.

Se pare că de vină pentru ruptura din relația lor a fost și progamul încărcat al ziaristului. Surse din anturajul lor au mărturisit că îndrăgostiții au pus capăt relației și au decis ca fiecare să o ia pe propriul drum. Încă din vara anului trecut, realizatorul TV și iubita lui nu au mai fost văzuți în public, lucru care a ridicat multe semne de întrebare, scrie RomâniaPress

Chiar dacă au stat împreună un deceniu, nu s-au gândit la căsătorie

"Nici nu ne-am propus să ne căsătorim. Nu ştiu dacă o vom face sau nu vreodată. Sunt momente când mă gândesc că ne vom despărţi. În opt ani, de când suntem împreună, am trecut printr-un miliard de lucruri. Cu toate acestea, noţiunea de familie la noi este sfântă - ne facem toate sărbătorile împreună, weekenduri cu famliile noastre unite, vacanţe. Cu fiica lui Robert mă înţeleg foarte bine. Am apreciat enorm la Robert modul în care m-a introdus în viaţa Ioanei - treptat, discret, firesc", spunea artista în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel