Robert Turcescu - Gigi Becali, culisele unui scenariu extraordinar. Realitatea TV l-a refuzat. Speranțele, în Nașul TV

Fostul jurnalist B1 TV Robert Turcescu dezvăluie dedesubturile unei înțelegeri cu Gigi Becali, căruia îi mulțumește. Robert Turcescu își pune speranțele în Nașul TV, după ce Realitatea TV l-a refuzat. 

Fostul jurnalist B1 TV Robert Turcescu scrie, pe blogul său, despre o întâmplare din 2006. Aurelian Pavelescu l-a sunat și i-a propus prin, casa jurnalistului de producție TV, să realizeze un documentar despre Fundația Gojdu. Avea și un finanțator: Gigi Becali. 

Gigi Becali, propunere incredibilă pentru Robert Turcescu

"Pe domnul Becali îl întâlnisem de câteva ori în emisiunile pe care le realizam, îl urmăream în spațiul public unde era omniprezent și mi se părea destul de excentric, dar relativ bine intenționat. Îl intâlnisem și în particular o dată, la biroul lui de la Marriot unde mă invitase să stăm de vorba în anul 2004 despre o idee care mi se părea și atunci, dar și acum, mai mult decât nepotrivită: aceea de a candida la Președinție din partea partidului Noua Generație pe care îl conducea. L-am refuzat politicos spunându-i că vreau sa fac în continuare jurnalistică, a insistat, apoi am avut o "revelație" care l-a făcut să renunțe la idee: în anul 2004 nu implinisem treizeci și cinci de ani vârsta minima la care poți intra în cursa pentru președintie, potrivit Constituției. Aveam doar douăzeci și nouă", scrie Robert Turcescu, pe blogul său. 

Georgescu (ANI), înfrânt în instanță de Gâdea

Revenind la documentarul despre Fundația Gojdu, Robert Turcescu scrie că a fost încheiat un contract pe o sumă relativ mică, însă Gigi Becali a suportat din buzunarul său restul cheltuielilor- de transport, cazare- de aproape 20.000 de euro. 

Realitatea TV l-ar fi refuzat... 

"L-am întrebat cum facem decontarea cheltuielilor, dar a râs în stilul lui binecunoscut spunând că tot ce vrea e să vada filmul cât mai repede și să fie făcut bine. L-am întrebat dacă vrea să-i fie trecut numele pe generic, ca finanțator. N-a zis nici da, nici nu", a adăugat Robert Turcescu.

PRO TV, decizie radicală după emisiunea cu Iohannis. Macovei, prima victimă

Documentarul urma să fie difuzat la Realitatea TV, însă postul de televiziune, care inițial ar fi acceptat documentarul, "a refuzat să-l difuzeze: nu voiau, în niciun fel, să-și asocieze numele cu Gigi Becali. Eu le spusesem că ar fi firesc sa-l trecem ca finanțator pe roll-ul de final al productiei. N-au vrut și pace". Jurnalistul a adăugat că "dezamăgit, i-am telefonat lui Gigi Becali spunându-i că productia nu va intra pe Realitatea TV. A înțeles, dar mi-a mulțumit pentru efort spunându-mi ca i-a plăcut producția pe care o realizasem".

Difuzat la OTV

După câteva săptămâni de la acel moment, Dan Diaconescu l-a sunat pe Robert Turcescu, în urma unei discuții cu Gigi Becali, iar filmul a fost difuzat la OTV. 

Robert Turcescu a urcat documentarul pe contul său de Youtube și a conchis "Poate că, într-o zi, îl voi difuza și la Nașul TV. Vreau să-i multumesc încă o dată lui George Becali pentru generozitatea cu care a finanțat acestă producție, chiar dacă, știu, azi e destul de inconfortabil pentru unii să aminteasca de Becali". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel