Robert Turcescu: Am fost OFIȚER SUB ACOPERIRE

Întregul scandal izbucnit în jurul ofițerilor sub acoperire a provocat multe reacții dn partea persoanelor publice și tot mai multe discuții în presă. Robert Turcescu a recunoscut într-un articol pe blogul personal că a deținut această funcție.

Duminică, prezentatorul Tv Robert Turcescu a confirmat pe blogul său că a fost lt. colonel sub acoperire. Acesta a mărturisit că a ținut să facă publică această informație și le cere ”iertare tuturor”.

”Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.”

Totodată, Turcescu a publicat și o serie de documente care fac dovada că a ocupat funcția de ofițer acoperit, capturile fiind de pe livretul militar, un document eliberat persoanelor care au urmat serviciul militar.

Citește și: ION CRISTOIU, SCENARIU. "Ponta iese PREȘEDINTE. Și eu îl voi vota" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel