EXCLUSIV  Robert Negoiță, interviul zilei! REVINE sau nu în PSD: Decizie anunțată la DC News / video

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță vine la DC News pentru un interviu exploziv!

Interviul cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, poate fi urmărit, la DC News, joi, 9 ianuarie 2019. Emisiunea în care este invitat poate fi urmărită atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News de la ora 12:00. Vom afla împreună dacă revine în PSD! Stați cu noi pentru a urmări un interviu exploziv!

Robert Negoiță, biografie

Încă de la începutul anilor '90 s-a dedicat antreprenoriatului, înfiinţând şi administrând o serie de companii care sunt un succes şi în momentul de faţă. Mai precis, în perioada 1996-1998 este administratorul companiei Euroline, în 1998 înfiinţează compania Pro Confort, iar din 2004 este preşedintele Confort Group. Meritele în domeniul administrării afacerilor i-a fost recunoscut în repetate rânduri prin premiile pe care le-a primit - distincţia Think Big în cadrul galei "Premiilor Business Magazin pentru Tineri manageri" pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeană - Rin Grand Hotel, în 2007; premiul special pentru "Cel mai îndrăzneţ proiect de afaceri" în cadrul Galei "Celebrităţile Anului - Trofeele Celebrităţii" organizată de TVR, în 2008.

În perioada 2004-2007 urmează cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bioterra, iar în perioada 2004-2008 cursurile Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Se implică în viaţa politică începând cu 2004, când devine membru al PSD. În 2006 este ales vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), în 2007 este ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD), în 2008 este ales secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD. Începând cu 2010 este ales vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov, iar din 2011 este preşedinte interimar al Organizaţiei Sector 3 PSD.

A devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

În data de 5 iunie 2016 a câștigat al doilea mandat de Primar al Sectorului 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel