EXCLUSIV  Robert Negoiță critică măsurile luate de Guvernul Dăncilă, cu exemple. Chirieac: Aici, da, mă predau!

Irina Constantin / 12 iul 2019 / 15:39 Salveaza PDF Comentarii

Primarul Sectorului 3, suspendat din PSD a criticat măsurile pe care le ia Guvernul Dăncilă, dând și câteva exemple. 

Lipsa digitalizării

 

”Eu contacte cu partea guvernamentală și personal cu doamna Dăncilă nu prea am mai avut de ceva vreme îndelungată. Văd ce iese de acolo și, în opinia mea, ce iese este menit să genereze dezechilibre majore, ale căror efecte le vom plăti și noi și copiii noștri. Dacă vreți exemple, vă dau. (...) Pe partea de digitalizare suntem praf, domnule Chirieac!” a spus Robert Negoiță, la DCNews. 

”Mă predau, da, aici da” a spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

Mii de funcționari plătiți degeaba

 

Robert Negoiță a afirmat că a sugerat să fie preluat modelul Estoniei, măcar 10% din sistemul de acolo. ”Astăzi, relaționarea noastră, ca administrație centrală cu administrația locală e ca-n Evul Mediu, ceea ce ne obligă, pe mine și pe ei, să ținem mii și zeci de mii de funcționari plătiți cu bani foarte mulți, care muncesc de pomană, pentru că nu sunt în stare să facă ceva cu privire la digitalizare” a afirmat primarul Sectorului 3. 

Salarii uriașe în administrația publică

 

Robert Negoiță a continuat cu exemplele: ”Este inadmisibil că au ridicat salariile mult peste piață în administrația publică. Este un dezechilibru pe care-l vom plăti scump și foarte scump.”, ceea ce a dus la disponibilizări, iar ”jumătate din ce am dat noi afară s-au dus în administrația publică centrală pe bani mai mulți și care nu fac nimic.”

 

Vezi mai mult în video: 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28